2011-11-20 17:37

Tyckte att denna hade legat och skräpat lite väl länge i en mapp. Så dammade av den, gjorde den svartvit och voilà! Hah

Kommentarer
Postat av: Hannah Larsson

ÅH men det var ju deeeen som du fotade typ mitt i natten, som fortfarande var sådär himla ljus och dag-aktig (whut?) när vi skypeade där i somras! FINALLY IT'S UP!Mer time lapse åt folket! <3

twinis!

2011-11-21 @ 01:31:03
URL: http://hannahlarsson.com
Postat av: Minna

Sv; tack! Hehe, ja, du lär väl se hur jag ser ut när jag kommer tillbaka till skolan! Jag döööör...

2011-11-26 @ 21:30:47
URL: http://mnvphoto.blogg.se/
Postat av: Hannah Larsson

Din kommentar du skrev om "en liten inblick" var sådär helt bäst. :') Exakt så som jag känner också (twinpower), och det var så skönt att flera förstod hur jag menade. Och det du säger att du inte klarar det; hallå?! Du kan klara allt! Bara du övar liksom, det lär inte gå direkt.. Men som redigeringarna du gjorde i inlägget under, jättebra början ju! För jag var exakt likadan för något år sedan. Alla bilder skulle vara helt oredigerade, photoshop var fusk och så stort copyskyddat så ingen skulle kunna ta dem. Men när jag väl vågade släppa det, och slutade copyskydda sönder mina bilder, om någon tog dem - fine. De gillar bilden i alla fall, så mycket att ta credit:en liksom, bara coolt egentligen. Om man copyrightskyddar sina bilder tycker jag bara det förstör det fina i bilden, i alla fall så mycket som jag gjorde. Och då är det ju egentligen ingen mening ju? Men när jag väl släppte allt sånt blev det bara så otroligt roligt. Och jag tycker verkligen inte ps är ett fusk längre, snarare tvärtom - den som inte kan använda det till sin fördel förlorar väldigt mycket, för redigering är halva jobbet enligt mig.Jag tror att det är samma grej med dig, nu när du släppte att alla dina redigeringar skulle se likadana ut och börjar exprimentera blir det nog sååå roligt och en helt ny värld. Och jag får många kommentarer att jag har en speciell stil i mina bilder och att man ser att dem just är mina, trots att jag har tremiljoner olika redigeringar på varje bild. Så oavsett vilken redigering du har kommer folk kunna se att det är dina bilder.Och du kan visst! Om du bara visste hur enormt dålig jag var i början.. och hur mycket jag har utvecklats sen förra året, bara det liksom. Om du bara försöker se det som är speciellt med t ex en bild på tumblr du vill efterlikna, så kan du på ditt eget vis hitta ett sätt att göra det på. Bara du försöker hitta det som gör det så, då går det. Det lovar jag dig!Och alla kommentarer som är "hemskt creepy/no sense making/HAHA/random" gör mig helt dubbelhaksglad förstår du! Och denna var nog en av dem.. låång och creepy! Haha!Så tråkigt att vi inte pratar på skype lika mycket längre. TWINIS, du är saknad! Men ska försöka logga in mer, är sååå dåligt på det... och när jag väl gör det är du ju förstås inte inne, haha!Och som svar på din andra åsm:a kommentar:

Har inte ni redan snö typ? ;) Ni lär ju i alla fall få snö, den saken är jag säker på haha! Så långt upp åt helskotta som du bor liksom!Jag tror faktiskt att det är möjligt att göra superlånga gifs med hög kvalitet... på något sätt! Annars kan du faktiskt bara göra så att du gör en liten film av det, för kvaliten blir rätt awesome då, faktiskt. Dock är det lite synd för man vill ju helst ha det som en bild liksom, i alla fall om man bara har en grej som ska röra på sig. Om man har flera olika i samma gif är det nog bättre att göra en film, haha!Randomt babbel mest, lalala. Men ska undersöka saken om gifarna (girafferna) så ska jag hitta världens mest åsm:a sätt! Japp!Jag har btw massa fint spam till dig sparat på tumblr, hehe! Skype snart?Ha det finast, kram!

2011-11-29 @ 10:28:51
URL: http://hannahlarsson.com
Postat av: Hannah Larsson

Oh shiet, den vart lång...Trevlig läsning dårå!

hehehe! :D)))

2011-11-29 @ 10:30:14
URL: http://hannahlarsson.com

Skriv din kommentar här:

What's your name?:
Remember me?

E-mail: (only I can see it)

Do you have a blog / website?:Trackback
RSS 2.0