ValborgImorgon är det alltså valborgsmässoafton! Och det måste nog vara rekordvarmt för det här i norrland. Förra valborg kommer jag ihåg att vi stod i vinterjackor och trängdes runt elden för att få lite värme.
Jag kommer behöva skriva, skriva, skriva hela dagen imorgon eftersom jag fortfarande inte är klar med svenskauppgiften. Mot kvällen gissar jag att vi far till en brasa med lite släkt. Hur firar ni valborg imorgon? Om överhuvudtaget?

Råttisar i kvällssolen
Hurra hurra..


.. för Lee idag! Hela 4 år har hon hunnit bli, gamla tanten!
Tidigare idag har jag och pappa snickrat ihop ett litet hus att ha i hagen som en liten födelsedagspresent. :)

You'll always have my shoulder when you cry I'll never let go, never say goodbye
haha har nästan lust att visa före-bilderna. har suttit och redigerat dessa bilder sjukt länge, pga av att det var så sjukt mycket motljus.

Black(and white)swan


en bild från igår

Just nu sitter jag ute på altanen och har precis ätit frukost. Sommarkänslor!
Igår efter lunch drog jag, Malin, Minna och Amanda till stan för att kolla på Water For Elephants som Malin tjatat om att få se ett tag nu. ;) Faktiskt en bra film men jag hade gärna velat vara föberedd på dom hemska slå-på-elefanten-med-en-krok-så-den-börjar-blöda-scenerna. När jag kom hem slängde jag i mig lite mat sedan cyklade jag och Malin iväg med kamerorna en sväng.
Nu ska jag ta ut kaninen!

Glad påsk!!

depp

Allt känns bara fel idag. Datorn funkar inte som den ska, råttorna bråkar som vanligt, vädret är kallt och grått och kaninen mår inte så bra. Kaninen får förhoppningsvis en veterinärtid snart och jag ska gräva ner mig i soffan med glass och film. Älskade påsklov...

VÅÅÅR!

Den här veckan har äntligen våren kommit till norrland! Det har varit ca 10°C i skuggan och säkert det dubbla i solen. Dock har det blåst. Blåst, blåst, blåst. Som alltid här vid havet.

Dagens:
+ Solen skiner och cykeln väntar
- En fet svenskauppgift ska skrivas

A day without you is like a day without sunshineAnywhere you are, I am near. Anywhere you go, I'll be there.


En liten test time lapse jag gjorde för ett tag sedan. Bilderna togs sammanlagt under en ½timme.

Gårdagen

Gårdagen spenderades på stan med Malin. Vi gick lös i butikerna, gick en sväng vid kajen och åt en keso-/böngroddsmacka på favoritcaféet. På vägen hem hittde vi jordgubbar på marken! Sommarkänslor! Tyvärr så var det inte växande jordgubbar, utan sådana man kan köpa i en liten ask. Haha

I want summer!


länk

Vår tack?


Ännu en bild från förra våren.

Det blir många arkivbilder just nu men jag har inte så många nytagna bilder.
Som tur är börjar det äntligen bli varmare ute! Men det kanske är bäst att inte hoppas på för mycket, våren lär ju inte komma förrän om en evighet här i kalla bajsnorrland..

Love all, trust a few..


En till arkivbild, denna från sommaren 09

Everything has been figured out, except how to live
Bilder från förra påsken. Någon favorit? Själv har jag fastnat för den övre. :)

RSS 2.0