03:26 30 03 1996


För 15 år sedan föddes en liten tjej på nästan 3kg, lika ivrig att få se världen som nu. Ada Lundvik Kostamo hette hon.


Fullt upp

Idag väntar klippning av kaninklor, badning av råttor och städning av råttbur. Dessutom ska en novell skrivas och en SO-inlämning lämnas in på måndag. Kanske bäst att sätta igång nu då?

Spring flower
Det skulle inte skada om det såg ut såhär utomhus. Dock är dessa blommor i kruka.

Finally!

Nu äntligen har skärmen kommit så nu sitter jag vid min tröga, långsamma, jobbiga, älskade dator! Nu ska jag lägga in bilder som ska redigeras så bloggningen lär nog återgå till normal "fart" inom kort, hoppas jag. :)

....

Nu har min dator varit trasig i snart 3 veckor! Saknar den ju inte liite... Just nu är den nya skärmen i Stockholm och lär väl inte komma förrän nästa vecka antar jag. Jag som har en massa bilder på kameran som bara väntar på att få redigeras och komma upp här!

My life just broke

..bokstavligen
Min dator föll i golvet igår vilket resulterade i en trasig, sprucken skärm. Men en ny är på väg från Kina somewhere just nu. Tror att jag kommer överleva tills dess, för jag är ju inte helt datorlös ändå. Kan sitta vid den stationära som dock oftast är upptagen av att pappa sitter där men. På den finns till och med Photoshop - cs5. Men jag vill ha mitt Elements. :( Haha

Aurora


Jag har bott i Norrland hela mitt liv, men aldrig sett norrsken förrän ikväll. Har ni aldrig sett det så måste jag säga att: Helt amazing är det! Stod ute i kanske en halvtimme och frös ihjäl men kunde inte sluta titta.

AAAH

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lfamefpivM1qf0ipmo1_500.png

länk

RSS 2.0