,


Fortfarande är bilder på mig sällsynta i bloggen. Och det lär nog förbli så, men här är iaf en till. ;)

Cullmann

För ett par dagar sedan beställde jag ett stativ från Cyberphoto. Närmare bestämt ett Cullmann Nanomax 250. Och idag for jag, Norton och pappa för att hämta det i lagershoppen.
Jag har ju redan en gorilla och den är otroligt smidig och kan fästas på de flesta ställen. Men är man på en öppen yta där det inte finns myckat att fästa gorillan i, kan den vara väldigt opraktisk med sina 30cm(?) Så även ett "vanligt" stativ kan ju vara bra att ha. Och nu har jag ett. Ett som jag är riktigt nöjd med, iaf av det jag har hunnit se. Får kolla mer på det imorgon. :)

YOU'RE NOT MINE TO LOSE BUT I STILL FEEL LIKE I'M LOSING YOU


Bild från sommaren 09. Alltså 1½ år gammal..

Gunnar
Lillkilleeeen♥

Oranges


Vad vore en jul, utan apelsiner med nejlikor?

Da'n före da'nJahapp. Imorgon är det alltså julafton.. Det har gått alldeles för fort för att jag ska hinna få den där julkänslan man hade när man var mindre. Eller så har den helt enkelt växt bort. Förut vaknade jag vid 5 på julmorgonen, men imorgon lär jag sova så länge att Norton troligen kommer behöva väcka mig. :p
Nu ska jag hitta på något juligt!

Ha en underbart fin jul!

JuletiderHar blivit mycket bättre nu, så ska till skolan imorgon. Vill inte missa dom sista dagarna då man bara gör roliga saker.
Dock har jag ett otroligt irriterande lock för mitt ena öra. Jag har haft det i 3 dagar och det vägrar släppa. Blir snart galen!
Ska ta ett glas/en mugg glögg nu och se på filmen som går på 4:an. :)

Sjukling

Har varit lite off nu ett tag, och det beror på att jag gått och blivit sjuk. Igen! Känns som att nyss var det.
Men nu vet jag inte vad jag har fått, har bara ont överallt ;o Och timingen var inte direkt den bästa för på lördag ska vi till morfar för att fira lilla julafton. Så jag får ta och skynda mig att tillfriskna!

Så fort jag mår bättre ska jag börja uppdatera lite bättre igen. ;)

Julstress


Bild från i somras, tagen en regnig dag

Usch vad mycket det är att göra nu! Helger som borde vara till för att ta det lugnt har varit smockfyllda med saker att göra. Denna veckan tex måste jag plugga till ett prov som vi har på måndag och till två som vi har på tisdag, jag skulle behöva handla lite julklappar, göra julklappar, baka julgodis... Och så vill jag hinna åka slalom! Och så ska vi kanske på julmarknad imorgon igen. Skulle gärna ta bort de tre proven...
Men men, nu ska jag dricka lite glögg och se vem som kammar hem idolvinsten! :)


Short
Haha brusigt...

Julmarknad

Har haft en rikitgt lugn helg, vilket har varit otroligt skönt!
Lördag: Vaknade. Åt frukost. Sov nästan hela förmiddagen. Åt lunch. Sparkade en sväng. Började sy en "hängmatta" åt råttorna. Åt middag. Sydde klart. Såg på TV.
Söndag: Gick upp ganska tidigt. Åt frukost. For till Gammlia för att gå på marknaden - frös! For på några affärer.
Och nu ska vi snart äta, sedan ska jag spendera resten av dagen framför TV:n :)

Kommer kanske lite bilder från vägen hem senare ikväll.

tralala
Fotade för ca 3 veckor sedan. Nu är det myyycket mer snö! :)


Snart andra advent! Sjukt vad tiden går fort nu mot jul! Imorgon eller på söndag ska vi till Gammlia på julmarknad och någon gång i helgen ska kanske jag, Malin och ev Minna dra till Bräntberget och åka slalom. För första gången i år!

RSS 2.0