2012, please be good to me.

God Jul och Gott Nytt År!

Det är inte ofta jag uppdaterar här märker jag. Det spelar ingen roll hur många gånger jag säger att jag snaart ska börja uppdatera mer eller hur många bilder som faktiskt ligger redigerade och redo att läggas upp, jag tar mig aldrig tiden för att sätta mig ner och skriva något helt enkelt. Satt nyss och kollade igenom arkivet för 2011 här på bloggen och blev påmind om hur kul det är att se tillbaka på åren som gått. Det går ju såklart att göra bara genom att bläddra igenom mapparna på hårddisken med, men det är ganska kul att se vad jag skrivit också. Tyvärr har jag inte skrivit mycket alls det här året och det är synd som tusan.
Kanske ska jag försöka ha det som ett nyårslöfte, att uppdatera iaf liiite oftare här. Och försöka skriva något värt att läsa. Vi får se hur det kommer gå.. haha!

Hur som helst så har jag haft ett ganska bra 2011. Dock blev det inte alls som jag tänkt mig. Fast det är ju lite så det ska vara, oväntat sådär. Jag trodde aldrig jag skulle säga det här, men något som varit ovanligt bra det här året måste nog vara skolan. Både slutet av åttan och nu början av nian har varit de bästa terminerna i högstadiet hittills. Både betygsmässigt (är sjukt nöjd över mina slutbetyg faktiskt, om jag får säga det själv. det är en rejäl förbättring jämfört med åttans.) och så har min klass verkligen.. Jag vet inte. Blivit bättre. haha! Ser verkligen fram emot nästa, sista, terminen på en helt nybyggd skola. :)

Måste verkligen avsluta nu, och det gör jag genom att bjuda på några bilder från året som gått och önska er ett riktigt awesome 2012!


Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.

.. That's why it's called the present.

RSS 2.0