Halsbajs

Tjena tjena!
Har ont i halsen och nyser hela tiden! Jätte jobbigt. Haha, jag nös i klassrummet idag när det nästan var helt tyst och då började Minna skratta. I typ 10 min? Haha.
Vi badade råttorna idag också. Haha dom såg ganska kul ut när dom var blöta. :> Haha nu blev det många "haha" känner jag..
Nu ska jag dricka min 4:e kopp te för idag och läsa NO. Bye!

KräftskivaBilder fotade genom bilrutan på väg till Skorped

Igår for vi till Skorped på kräftskiva. Har inte varit där på två år tror jag. Trevligt var det iaf. Vi åt en massa kräftor, räkor, halloumi och mycket mer. Ganska mätt blev man. ;)

Luke

Två bilder på Luke. Även om man inte ser så mycket av honom. Ska göra ett nytt försök att fota båda råttorna samtidigt. Dock har jag inte rätt utrustning för det, skulle behöva denna skönhet.

Gunnar & Luke

Har inte hunnit lägga ut bilder på råttorna än, men dom har inte velat komma fram så mycket än. Men imorgon kanske det blir lite bilder, får se..
Nu: Ska jag måla naglarna ;) Sen ska jag fixa med kategorierna här på bloggen så att Billy får en egen. Vet inte hur det ska gå till eftersom han och Lee har delat. Sen ska jag göra en kategori åt Gunnar & Luke! (Luke som i Luke Skywalker haha)

<><><><><>

Idag var det skola igen. Dock inte så jobbigt idag, vi gjorde typ ingenting. Men imorgon börjar vi med idrott. Och hur puckat är det inte att börja med idrott på morgonen? Väldigt puckat.
Nu ska jag iaf snart se på "på fortet" hehe..

Jag vet att det blivit lite bilder på sistone men imorgon när råttorna kommer ska jag bombardera dom med bilder.

Två

Hejsan!
Här öser regnet ner och det är riktigt kallt. Och skolan börjar i övermorgon. Gud så roligt...
Men nu till det positiva. Efter jobbet på tisdag ska pappa hämta hem två råttbebisar! Två killar blir det. :D

bye!

Gone

R.i.p. Lillgubben♥

Off he goes, again

Idag när jag vaknade sa mamma att Billy hade rymt. Han har gjort det två gånger tidigare. En gång hittade vi honom i en kökslåda. Där hade han gjort det mysigt bland grytlappar och förkläden. Och sina behov hade han gjort i en sockerkaksform. Mysigt.
En annan gång hade han gått ner i källaren. Det kunde man se på spåren av bajspluttar och kissfläckar som låg i trappan. Där låg han ihopkrupen på det kalla stengolvet i ett hörn.
Jag trodde han var för gammal för att rymma hemifrån. I "människoår" är han säkert 90 år. Men vem vet, han kanske har en date nere i källaren.

Bubbles


En lokaflaska

Big fart button

Igår kom Malin förbi för jag skulle visa henne lite olika appar till mobilen vi har ju likadana B) Sen cyklade vi en tur också. Och Malin sa att jag blev jagad av en geting så jag fick panik och cyklade allt jag hade upp för en braaant backe. Men sen sa hon att hon bara hade lurats. :(
Men iaf, jag hittade typ världens roligaste app (om man har min humor då) den heter Big fart button. Haha så himla kul XD
Den finns att hämta här om någon är intesserad.

Wildfire

http://www.prylotek.se/wp-content/uploads/100517-htc-wildfire-01.jpg
Idag har vi varit i stan hela dagen på jakt efter en HTC Wildfire. ÄNTLIGEN har jag en ny mobil!
Vi åkte runt bland kanske 5 affärer där mobilen antingen var slut, eller så hade affären stängt. Men sen hittade vi den tillslut! Det fanns en kvar i hela butiken, i färgen mocca. Och det stod  mellan den eller vit. Så då fick jag lite hjälp att välja. ;)
Har inte hunnit pilla på telefonen än, då den fortfarande är på laddning.. Får sitta uppe inatt och lära mig den. Hehe

Polaroid!♥

Idag kom morfar och Ann-Marie förbi en snabbis. Och gissa vad dom hade med sig? Jo en polaroidkamera! Så himla snällt!!♥ TACK!
Just nu är jag på jakt efter papper. Det är väl nackdelen med kamerorna, att pappret är så dyrt. Men jag får skaffa ett sätt att tjäna pengar på. Mohaha

RSS 2.0