2011-10-17 20:19

Hi there!
Det var ett tag sedan nu, var det inte? Det blev visst en liten bloggpaus där. Man kan säga att den var planerad, för jag har varken haft tid eller ork åt att varken fota eller redigera, men att den skulle bli så lång hade jag inte tänkt mig.

Nu när jag börjar blogga igen så tänkte jag starta om på nytt. Eller.. Jag kommer blogga på ett litet annat sätt. Och det tror jag kommer synas mest på mina bilder. Som bilderna ovan tex. Förut har jag alltid strävat efter att få mina bilder att se likadana ut, - med det menar jag redigeringen. Kolla bara ner i bloggen. Just den stilen fastnade jag för ett tag och av någon anledning tvingade jag mig att redigera efter det receptet ett bra tag. Jag tror att det var just för att det var så jag gjorde och det fick mig att känna igen mina bilder på något sätt.
Men det är inte så bilderna ska kännas igen, eller hur? Vilken färgton de har? Utan nu ska jag försöka experimentera mer med redigeringen, och någonstans på vägen hoppas jag att det ska bli möjligt att känna igen just mina bilder, att det är något speciellt med just mina bilder. Jag vill sätta min egen prägel på dem, och inte med hjälp av färger.

Det var lite babbel.. Vi får se när vi hörs nästa gång! Bye

RSS 2.0