Uppskattninglänk
Vi uppskattar allt för lite i vardagen idag, vilket personen bakom denna blogg också tycker. Kolla in vettja!

Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.


Död

Det är något allvarligt fel på min dator (pappaaa!!). Tex måste jag ladda upp en bild här 5 gånger innan det händer något, och när det händer, händer det långsamt. Och allt går allmänt segt.

Don't dream your life, live your dreams


gick lös lite på redigeringen

Finns det något sötare...


..än en Gunnar som äter gräs?♥

BirstaMalin
lite blandade bilder från resan

Igår klockan 11 på morgonen ropade Norton att Malin var i telefonen. Så jag tog mitt täcke och släpade mig upp ur sängen. Sen hade jag en halvtimme på mig att göra mig iordning innan jag satt i en bil med Minna och Malin och hennes föräldrar, på väg till Sundsvall.

Efter ca 3½ timmes resa var vi framme och började shoppa loss! Eller ja, så gott det gick. Det var varmt och vi gick vilse (i den för oss jääättestora gallerian). Sen gick vi en sväng på IKEA och åt.

Efter det satte vi oss i bilen för hemfärd. Hahaha tror vi var lite övertrötta då. ;) fjällämmel+lejon+"doris-fisk"+godis och läsk = skratt!

I världen är du bara någon, men för någon är du hela världen.Även om dessa bilder är långt ifrån skarpa så är det något som gör att jag gillar dem extremt mycket! Känslan i dem... De skulle gärna få pryda mina väggar om det inte var för att de är så suddiga. Vad tycker du om dessa bilder? :)

Surpuppis♥


(klicka för förstoring)


Idag var det någon plusgrad ute, så jag skottade upp en liten gång på altanen där Lee fick hoppa. Tror det var uppskattat då hon vägrade komma in sen. Surpuppa... ;)

Förresten, Jag har inte hittat något bra sätt att spara mina bilder på. Eller jag har inte hittat något bra sätt att spara bilderna i bloggstorlek (som i mitt fall är 700 px) på. Jag brukar låta blogg.se sköta "förminskningen" och resultatet blir ju inte det skarpaste. Hur brukar du göra när du sparar dina bilder som ska upp på bloggen? Skulle vara otroligt tacksam för svar!

Nu provade jag göra såhär tillsvidare. Det ser iaf skarp ut på min miniskärm som inte har den bästa upplösningen.

Coffee and cardamom
Titta se fina he vart!

Igår gjorde jag ett andra försök att baka makroner. Och jag lyckades, vilket jag trodde var omöjligt då jag oftast misslyckas med bakning. Men dom blev faktiskt riktigt goda. Vilket innebär att dom snart är slut...

update: Nu tog dom (ca 30st) slut!

Smart sees what there is. Stupid sees what there could be.


Ännu en gammal bild. Från början av sommaren tror jag.   ps, jag gillar dieselreklamen

New yearNytt år, nya tag. Det känns som att jag inte har gjort något år 2010. Eller jag har gjort en massa - råttorna har kommit, jag har köpt ett nytt efterlängtat objektiv, träffat nya människor, mm. Men jag har inte åstadkommit någon om man säger så. Har stått och stampat på samma ställe.
Men 2011 ska bli bra. 2011 ska bli bäst!

2011
Hos mormor där vi firade nyår smälldes inte så många raketer så jag hade inte så många försök på mig att fånga dem på bild.
Så resultatet blev ju inget att skryta med direkt. ;p

RSS 2.0