Surpuppis♥


(klicka för förstoring)


Idag var det någon plusgrad ute, så jag skottade upp en liten gång på altanen där Lee fick hoppa. Tror det var uppskattat då hon vägrade komma in sen. Surpuppa... ;)

Förresten, Jag har inte hittat något bra sätt att spara mina bilder på. Eller jag har inte hittat något bra sätt att spara bilderna i bloggstorlek (som i mitt fall är 700 px) på. Jag brukar låta blogg.se sköta "förminskningen" och resultatet blir ju inte det skarpaste. Hur brukar du göra när du sparar dina bilder som ska upp på bloggen? Skulle vara otroligt tacksam för svar!

Nu provade jag göra såhär tillsvidare. Det ser iaf skarp ut på min miniskärm som inte har den bästa upplösningen.

Kommentarer
Postat av: Giz

sv: oftast lugnar dem ner sig med åldern:) Oftast får man lite tamare och lugnare råttor om man köper från en uppfödare. Hanar har en tendens att lägga smådroppar på en om dem är högt upp i rang. om du tex skulle ha fler råttor (hanar då) så kan jag nästan garantera att dem yngsta inte kommer läcka på dig lika mycket;)

2011-01-10 @ 20:03:08
URL: http://SweGizmo.se
Postat av: Hannah Larsson

Jag brukar redigera mina högupplösta sedan minskar jag de i paint (där du kan välja exakt storleken i pixlar på >Ändra storlek >Bildpunkter) sedan sparar jag de i PNG och laddar upp på bloggen. :) För mig tar inte blogg.se bort någon kvalité av bilderna när jag gör såhär vilket jag tycker är jättebra.Den första bilden är himla söt!!

2011-01-12 @ 08:07:45
URL: http://hlphotography.webblogg.se/
Postat av: Minna

Sv; Nej, du har rätt. Du är inte sådär snygg. Ada, du är såklart snyggare :)

2011-01-12 @ 18:26:06
URL: http://axelinalina.blogg.se/
Postat av: malin

as söt ;D

2011-01-12 @ 22:53:26
URL: http://makira.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

What's your name?:
Remember me?

E-mail: (only I can see it)

Do you have a blog / website?:Trackback
RSS 2.0