SlowlyHar inte haft ork eller inspiration till att blogga dom senaste veckorna. Har inte heller rört kameran under den tiden. Men sakta, sakta börjar jag få tillbaka inspirationen och motivationen till att blogga och framförallt till att fota. Så det kommer smyga sig in några inlägg då och då.

:)

Kommentarer
Postat av: Hannah Larsson

Åh, vilken fin bild! <3 Älskar skuggorna. Saknar dina inlägg, men känner igen det där helt med ingen inspiration. Det finns ingenting att fotografera... Allt är bara grått, vitt och tråkigt.. Men det börjar smyga sig tillbaka här också, och till våren tror jag det kommer tillbaka fullt och allt kommer bli roligare än någonsin. Brukar tappa inspirationen på vintern, uuh vad jag inte gillar snön..sv: Tack!! Haha, Papillonvalpar är bland de sötaste som finns!Åh, roligt att du gillar bilderna. Vet inte vilka självporträtt du tänker på? Men de bilderna är inte gjorda i samma veva i alla fall, då jag redigerade de för bara någon dag sedan. Vilka självporträtt tänkte du på? Inte för att jag har så många, men.. :DJo, gimp är ungefär som photoshop fast det fungerar på ett lite annat sätt. Jag tycker det är jätte enkelt, men om jag skulle prova photoshop skulle jag nog tycka photoshop var jättesvårt, så allt beror nog på hur länge man haft det och hur mycket det är använt. Man vänjer ju sig och lär sig vad allt sitter efter ett tag, och då är allt mycket lättare. :D Men gimp är jätteenkelt, bara man lär sig hur och vart. :)

2011-02-19 @ 15:28:09
URL: http://hannahlarsson.com
Postat av: Hannah Larsson

Delfinbilden är min favorit av de bilderna också, sååå underbar!Ahaaaa, det självporträttet. ;) Förlåt, hade helt glömt bort det faktiskt... haha! Jag gjorde den bilden först, och sen kom jag på att jag kunde göra någon bild helt sådär färgglad och testade det vilket resulterade i de där andra färgglada bilderna. Så de var visst gjorda i samma veva, glömska jag! :)Att ha en bok med fina ord borde alla ha precis som du säger. Ska ta och fixa en så fort jag fått tid att gå igenom alla kommentarer, är ju en hel del. :)

Exakt! man blir så himla, himla glad när någon gillar ens bilder, och av en fin kommentar kan få en att sitta och le hela resten av dagen.Åh, tusen tack! Din kommentar går direkt till samlingen!!! <3 Tack så hemskt mycket!! Jag kämpar verkligen med att sätta en egen prägel på mina bilder och har äntligen hittat min egen stil nu och det är så otroligt roligt när fler ser det. Har utvecklats jättemycket under året, tycker jag även själv när jag tittar tillbaka på mina bilder. (haha, inte för att tala om på mina andra bloggar jag haft tidigare, där ser man utveckligen ännu mer)Tusen tack igen Ada! Blir så glad av dina kommentarer!

2011-02-20 @ 15:04:27
URL: http://hannahlarsson.com
Postat av: malin

fin bild ;) har du dom där hemma på vägen i dit rum?

2011-02-20 @ 22:39:16
URL: http://makira.blogg.se/
Postat av: Hanna

Du tar verkligen jättefina bilder Ada! :)

2011-02-21 @ 20:50:17

Skriv din kommentar här:

What's your name?:
Remember me?

E-mail: (only I can see it)

Do you have a blog / website?:Trackback
RSS 2.0