Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.

.. That's why it's called the present.

Kommentarer
Postat av: Wilma

Hej på dig Ada!

Hörde att du hörde att vår käre vän Hannah lurade mig.. HAHA. gick inte på det först med sedan bara "åh fan.. gud.. det är sant."



haha men hon är förlåten. (men hon ska ge mig choklad x400000 och godis och massage) ...

2011-12-10 @ 00:29:20
URL: http://wilmaskold.com
Postat av: Wilma

Haha, ja det gjorde jag faktiskt!

Ja, hon kokade ihop en riktig kärleksfull historia som hämnd efter att jag ringde hennes mamma för ett tag sedan och sa att dom var anmälda för att ha laddat ner film från TPB, haha! Förstår att hon ville hämnas, hennes mamma blev tydligen skräckslagen..



Eller hur, det var det nog värt! ;)

2011-12-10 @ 14:39:47
URL: http://wilmaskold.com
Postat av: Hannah Larsson

Jag har haft denna sida öppen som flik ända sedan du postade dem (bland alla mina miljoner flikar), för att dem var så otroligt fina.. men jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva än just det, men har försökt fundera ut något men... ah! Den sista speciellt är så himla fin, älskar dina nya redigeringar. Keep it up!



Alla dina kommentarer ger mig världens leende. Alltid. Förstår inte hur du lyckas människa! Även dem du skrev för typ ett år sedan, när vi först började skriva till varandra.. Men jag antar att det är för att dem är så personliga, och som du vet älskar jag babbel, så sluta aldrig babbla. Du får gärna babbla hela tiden om du vill! Not achmed, liksom! (och tror inte direkt att folk går igenom mina kommentarer och läser dem, så det är nog rätt lugnt. Spelar nog inte så stor roll om det är via skype eller min blogg, haha!)



Och åh vad jag minns när du var på din semester runt i sverige utan internet och jag kände mig helt lonely.. Vi smsade liksom dygnet runt, och alla dina fina mms jag fick också..! All around asdfghjk! (och kan avslöja att jag lätt tror att det var mer än 300kr som gjordes av). Tacktacktack twin! <3 blir så glad ska du veta.



Det är nästan läskigt hur lika vi tänker och tycker... Är så glad att jag tvingade dig att skaffa skype, vet inte riktigt vad jag gjort om dagarna, kvällarna om det inte var att prata med dig. Och vem hade jag babblat om alla onödiga grejer med? Du vet, alla fina fina edward-människor och sånt alla andra skulle tröttna på.. ;) (har förresten kommit på att det är något med killar och gröna ögon också.. Så nu tror jag kommer gifta mig med en kille som har gröna ögon och har något att göra med namnet edward. yes! (INCEPTION-parantes- if i ever do get married (en till liten inception - och du har jag bestämt att du ska vara the best man då, my magical man liksom))) (Förresten, du säger att dina kommentarer är creepy och sånt som egentligen borde tas på skype så ingen kan se.. HAHA, well. ehm, och raderade och ändrade en hel del för att det blev lite väl weird, haha!)



Tack så jättemycket fina twin! Hoppas du får en fin lucia imorgon, och hoppas vi hörs då! Kram ♥

2011-12-12 @ 20:09:58
URL: http://hannahlarsson.com

Skriv din kommentar här:

What's your name?:
Remember me?

E-mail: (only I can see it)

Do you have a blog / website?:



Trackback
RSS 2.0