Uppskattninglänk
Vi uppskattar allt för lite i vardagen idag, vilket personen bakom denna blogg också tycker. Kolla in vettja!

Kommentarer
Postat av: D A H L È N

sv: dom har jag faktiskt aldrig testat :P skäms på mej ;)

2011-02-01 @ 21:55:13
URL: http://carolinedahlen.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Tack :D

2011-02-02 @ 22:29:24
URL: http://rebeccajager.blogg.se/
Postat av: Hannah Larsson

ÅÅÅH tack för en ny favorittumblr!!! <3sv: Tack finafina du!! ♥ (tack även för att du sa till att länkarna inte fungerade i kommentarerna, höll på med dem men glömde sedan bort dem helt, haha fail..)Så roligt att du gillar bilden, och kanske för att göra dig lite besviken så är det bara så enkelt att jag har tagit två stycken bilden, utan stativ och sedan helt enkelt satt ihop dem. Ena bilden med skärpa och andra med oskärpa och massor av bokeh. :D Att jag inte använde stativ är anledningen till att fönstret sitter lite snett.. (a) men det fungerade ganska bra ändå tycker jag, hihi syntes inte så mycket. :)KRAM! ♥

2011-02-04 @ 09:44:43
URL: http://hlphotography.webblogg.se/
Postat av: Minna

Sv; Den är inte ful!!! :O :)

2011-02-05 @ 21:22:31
URL: http://axelinalina.blogg.se/
Postat av: Hannah Larsson

Jo, till en början är det faktiskt ganska mysigt. Sen blir allt bara mörkt, kallt och eländigt. Och det allra värsta är att vintern känns oändlig, den tar aldrig slut! :o Vart är det du bor nu igen? Norrland va? Måste vara dökallt där.. uuuuh!Åh tack, vad roligt att du gillar min Tumblr. :D Har du någon?Det är faktiskt himla roligt att exprimentera med redigering och sånt, önskar bara jag hade photoshop.. Haha, för dyrt för 'bara' ett redigeringsprogram när det finns många himla bra som är gratis. Köper hellre en kamera eller något objektiv då! ;)Kram!

2011-02-12 @ 21:13:50
URL: http://hlphotography.webblogg.se/
Postat av: Hannah Larsson

Åh taaack! :D Hihi jo, trivs bättre med min blogg nu. :) Umeå, kaaaallt! :o Jag som tycker det är jättekallt här nere i Södertälje.. ;)

Tycker verkligen du borde skaffa Tumblr, skulle absolut följa den då!Synd, jag saknar dina blogginlägg faktiskt. Själv kan jag, när jag inte har inspiration att fotografera själv, sitta och redigera andras bilder.. Haha, kan fastna i timmar, det är så kul!Har provat några provversioner, ska nog ta och testa flera! :)

2011-02-13 @ 13:44:04
URL: http://hlphotography.webblogg.se/
Postat av: Hannah Larsson

Tack tack & taaack för din kommentar!! Gjorde min kväll igår! ♥

2011-02-13 @ 13:46:05
URL: http://hlphotography.webblogg.se/
Postat av: Hannah Larsson

Tack! :D Jag älskar när det snöar och solen skiner, så obeskrivligt vackert! Såg det en gång förra året i en hörna i skogen, men aldrig som igår. Himla vackert! Ja, man kan lätt säga att Cinnamon är en galen hund.. fast det är ju tur att han är söt (och liten..)! :DJust nu använder jag ett program som kom med kameran, där jag redigerar lite lätt i grunderna och konverterar om bilderna då jag fotograferar i raw. Digital photo professional heter det. Sedan redigerar jag resten i Gimp, ungefär lite som photoshop fast gratis. Himla bra och fungerar utan problem för mig. :D

2011-02-16 @ 14:51:20
URL: http://hlphotography.webblogg.se/
Postat av: Rebecca

Du måste börja blogga igen saknar dina bilder !!! :P

2011-02-17 @ 22:03:34
URL: http://rebeccajager.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

What's your name?:
Remember me?

E-mail: (only I can see it)

Do you have a blog / website?:Trackback
RSS 2.0