Helg!

Jag tror aldrig jag har längtat så mycket efter helgen som den här veckan! Vi har haft många prov och inlämningar och crap. Men jag fick iaf två VG på prov vi gjorde veckan innan lovet. Och i helgen har jag inget att göra, inte en enda läxa elelr något. Skönt!
Så ska försöka dra mig ut och fota med nya objektivet. :)

Kommentarer
Postat av: Minna

Mycket bra jobbat Ada! Jag känner mig stolt över att vara din kompis :D

2010-11-12 @ 21:06:37
URL: http://axelinalina.blogg.se/
Postat av: Hannah Larsson

Grattis till VG:et! :DÅh, vad mysigt!! Älskar också skogspromenader. Kom på nu att jag har massor av bilder från skogen att visa i bloggen, åååh!Vad som gör mig lyckligast.. Svårt. Men tanken att världen ligger där ute och väntar på mig gör mig otroligt lycklig. Tanken att resa och upptäcka världen, alla otroligt fina miljöer och ställen. Fotografera dem. Uppleva olika kulturer, länder. Träffa nya människor.

Men förutom tankar nu då. Att vara med vänner jag älskar. Att få fina kommentarer om mina bilder och text. Att planera och tänka på framtiden. Det gör mig väldigt lycklig.Haha! :) Hoppas du har en riktigt fin kväll.

2010-11-13 @ 21:41:43
URL: http://hlphotography.webblogg.se/
Postat av: Hannah Larsson

Själv sätter jag mig på första bästa plan, eller tåg, eller buss ut så fort jag är 18. Eller inte direkt sant, men du förstår. Så fort jag är fri från skolan drar jag. Så fort jag kan, då är jag där ute. Pengarna kommer finnas, det ser jag till. :) Har tre år på mig att spara, kommer ju få ihop lite i alla fall. :D Då drar jag mig ut i världen.Åh tack. Fy vad fräckt det hade varit om en enhörning hade kommit fram där. Hade dock nog dött då, av chocken. ;)Kram

2010-11-14 @ 01:59:05
URL: http://hlphotography.webblogg.se/

Skriv din kommentar här:

What's your name?:
Remember me?

E-mail: (only I can see it)

Do you have a blog / website?:Trackback
RSS 2.0